Tietoa Meistä

Tietoa Meistä

Keitä Olemme

Halvinlaina.fi -sivustoa operoi:

Yritys:  Leadz Oy

Y-tunnus:  3235832-2

Osoite:  Kalasatamankatu 9 A 237, 00580 Helsinki

Puhelinnumero: +358503493725

Sähköposti: asiakaspalvelu@halvinlaina.fi 

Miksi vierailla sivullamme?

Me autamme sinua löytämään edullisimman vaihtoehdon, olit sitten hakemassa remonttilainaa, autolainaa tai kulutusluottoa. Lainoja vertailemalla saat selkää säästöä. Me olemmekin esitelleet sivuillamme selkeästi edullisimmat vaihtoehdot järjestyksessä. Sinun ei tarvitse olla huolissaan piilokustannuksista, kuten kiinteistä kk-maksuista tai kalliista järjestelypalkkioista sillä me luettelemme selkeästi kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Kun näet kaiken tiedon selkeästi yhdessä paikassa, säästät arvokasta aikaa ja saat nopeasti hyvän käsityksen tarjolla olevista koroista sekä muista kustannuksista ja näet mikä vaihtoehto on sinulle sopivin.

Miten me tienaamme rahamme

Liiketoimintamme perustuu affiliate-komissiomalliin. Eli saamme jokaisesta sivujemme kautta tulleesta asiakkaasta pienen komission yhteistyökumppaneiltamme. Itse sivujen kehittämiseen tai artikkelien kirjoittamiseen emme saa ulkopuolista avustusta vaan jokainen sivustollamme oleva kirjoitus on meidän oma mielipiteemme, emme myy ns. ”maksettuja artikkeleita”.

Tavoitteenamme on tyytyväinen sivulla vierailija

Koska emme voi toimia ilman tyytyväisiä nettikävijöitä, on tarkoituksenamme tehdä sivusta mahdollisimman kattava, selkeä ja monipuolinen, sellainen joka täyttää jokaisen kävijän tarpeen. Tämän vuoksi otamme myös ilolla vastaa kehitysehdotuksia ja palautetta asiakkailtamme, jotta pystyisimme kehittämään palveluitamme yhä entistä paremmaksi ja selkeämmäksi.

Halvin Laina
Enable registration in settings - general